Over ons

Over ons – Airco Montage Friesland verkoopt, monteert en onderhoud airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers voor particuliere en zakelijke gebruikers.

Airco Montage Friesland (AMF) is gevestigd aan de Hogedijken 104 te Dokkum (Friesland).
Wij monteren airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers door geheel Friesland maar ook in Groningen en Drenthe komt u onze klanten tegen.
Daarnaast verzorgen wij voor diverse regionale installatie- en bouwbedrijven de W-installatie en het onderhoud in onder andere nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden.

Wij monteren jaarlijks zo’n 250 airco- en warmtepompinstallaties en mogen ons daarom met recht specialist noemen.
Inmiddels zijn wij al ca. 15 jaar actief in de (koel)technische branche. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u een goed en eerlijk advies geven.

Wij komen vrijblijvend bij u thuis langs om de situatie te bekijken en de wensen en mogelijkheden te bespreken.
Daarnaast beschikken wij over een showroom waar u van harte welkom bent om ons assortiment te bekijken én te ervaren, een deel van de installaties is werkend te ervaren.

Airco Montage Friesland kan u begeleiden in het gehele traject van advies tot montage, maar wij zijn ook de perfecte partner voor u om het onderhoud aan uw airco, warmtepomp of warmtepompboiler te verrichten.

Ons bedrijf kenmerkt zich door gedegen advies en heldere afspraken. Wij houden de lijntjes kort, u krijgt een vast contactpersoon voor de gehele begeleiding van het project. De montage wordt door eigen monteurs uitgevoerd welke STEK gecertificeerd zijn, een goede kennis van zaken en oog voor detail hebben.

Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op: 0519 25 1911 of stuur een bericht.

merken

Airco Montage Friesland levert onder andere de volgende merken airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers:

– ATAG
– Daikin
– Mitsubishi Electric
– Mitsubishi Heavy Industries
– Vaillant
– Haier
– Sinclair

Andere merken zijn in overleg mogelijk.

montage

Wij monteren en onderhouden airco’s en warmtepompen voor particuliere en zakelijke gebruikers in geheel Noord Nederland.

waar staan wij voor